Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
patwasinginm
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
9 " alatt nem szeretnék venni, fogtam egy-két tabot a kezembe és a 8-as nekem még kicsi, a 9 már egész jó de még mindig nem az igazi, de azzal már megelégednék
Másrészt hívogató a xtab-9-nél a kijelző felbontása
Ennyiért ez nagyon jó ajánlat csak kérdés hogy a hardver bírná e,lennének döcögések vagy tökéletesen működne? Hát nyilván ez csak akkor derülne ki ha az ember használatba venné
Olvasgattam utána egy kicsit és eddig nem nagyon panaszkodtak rá hogy lassú lenne. A Concorde-ot meg azért néztem mert az ugye már 10", igaz a hardver gyengébb valamivel, de ugye ott a plusz billentyűzet ami valamennyire vigasztal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- JBL STAGE 2 9634
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Másrészt hívogató a xtab-9-nél a kijelző felbontása
Dr.NX