- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
giorgioblues #53332 üzenetére
Én e-book olvasót vettem ott anyumnak ajándékba, első kibontás után nem indult be, visszavittem, akadékoskodás nélkül mondták, hogy visszaadják ott helyben az árát, vagy levásárolható.
Mivel ajándék kellett, így levásároltam, nagyon segítőkészek voltak a választásban is. És egy sokkal jobb ár-érték arányút kaptam ugyanazon az áron...
Szerintem korrekt, egyáltalán nem kókler bolt! -
ClioRS
őstag
válasz
Nekem meg szó nélkül adták vissza a nem tetsző termék árát úgy, hogy én nem szóltam egy szót sem, hogy szeretnék pénzt visszakapni.
Amúgy náluk gyári garancia van szerintem minden termékre, el lehet vinni a gyártóhoz nyugodtan szervizeltetni.
Nem mondom, hogy hibátlanok, meg gondolom boltja is válogatja a hozzáállást, de nekem eddig minden rendben volt. -
Zeki
nagyúr
válasz
Ők egy bolt, nem a szervíz. Olyat kell venni, amire van gyártói garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest