Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
giorgioblues
üzenetére
Én e-book olvasót vettem ott anyumnak ajándékba, első kibontás után nem indult be, visszavittem, akadékoskodás nélkül mondták, hogy visszaadják ott helyben az árát, vagy levásárolható.
Mivel ajándék kellett, így levásároltam, nagyon segítőkészek voltak a választásban is. És egy sokkal jobb ár-érték arányút kaptam ugyanazon az áron...
Szerintem korrekt, egyáltalán nem kókler bolt!
-
ClioRS
őstag
válasz
giorgioblues
üzenetére
Nekem meg szó nélkül adták vissza a nem tetsző termék árát úgy, hogy én nem szóltam egy szót sem, hogy szeretnék pénzt visszakapni.
Amúgy náluk gyári garancia van szerintem minden termékre, el lehet vinni a gyártóhoz nyugodtan szervizeltetni.
Nem mondom, hogy hibátlanok, meg gondolom boltja is válogatja a hozzáállást, de nekem eddig minden rendben volt. -
Zeki
nagyúr
válasz
giorgioblues
üzenetére
Ők egy bolt, nem a szervíz. Olyat kell venni, amire van gyártói garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- LG LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX