-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalzarus
tag
válasz
Szatura #51278 üzenetére
Antutu: 34276
Ram: alapjàraton kb 84%:, takarìtàs utàn 59%Szerintem tabletben nincs divat szìn, mivel elèg limitàlt a vàlasztèk. Fehèrben vettem, nekem abban jobban tetszett. A fekete dögösebb, a fehèr pedig inkàbb elegànsabb. Egy kicsit megjàrtam àm, mert fekete tokot vettem hozzà, ès befogta a fehèr hàtuljàt. Nem is lehet ròla lepucolni. Szòval jòtanàcs, hogy olyan szìnű tokot vegyèl amilyen a tablet
Nemtudom a feketèn mennyire làtszanak a dolgok, de szerintem a bőrhatàsù textùra vègett, nem lehet vèszes.
A tapigombokra meg előbb utóbb csak jön valami megoldàs, hogyszoftveresen le lehessen őket tiltani, külön, külön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Robot fűnyírók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest