Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! ▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼ 
 (A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
 Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dalzarus tag válasz  Szatura

üzenetére Szatura

üzenetéreAntutu: 34276 
 Ram: alapjàraton kb 84%:, takarìtàs utàn 59%Szerintem tabletben nincs divat szìn, mivel elèg limitàlt a vàlasztèk. Fehèrben vettem, nekem abban jobban tetszett. A fekete dögösebb, a fehèr pedig inkàbb elegànsabb. Egy kicsit megjàrtam àm, mert fekete tokot vettem hozzà, ès befogta a fehèr hàtuljàt. Nem is lehet ròla lepucolni. Szòval jòtanàcs, hogy olyan szìnű tokot vegyèl amilyen a tablet    Nemtudom a feketèn mennyire làtszanak a dolgok, de szerintem a bőrhatàsù textùra vègett, nem lehet vèszes. Nemtudom a feketèn mennyire làtszanak a dolgok, de szerintem a bőrhatàsù textùra vègett, nem lehet vèszes.A tapigombokra meg előbb utóbb csak jön valami megoldàs, hogyszoftveresen le lehessen őket tiltani, külön, külön. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LEGO klub
- Linux Mint
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- PS 5 Portal // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nemtudom a feketèn mennyire làtszanak a dolgok, de szerintem a bőrhatàsù textùra vègett, nem lehet vèszes.
 Nemtudom a feketèn mennyire làtszanak a dolgok, de szerintem a bőrhatàsù textùra vègett, nem lehet vèszes. Dr.NX
 Dr.NX