Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- HP EliteBook / ZBook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
válasz
this is life
üzenetére
Közben be is figyelt a tab 2 7.0 jó áron

Kijelző idővel eddig nagyon elégedett vagyok, most gyári 4.1.2 van rajta (kicsit laggol, de ezt egy Nova lehet eltüntetné), de ha 72 órán túl leszek (hiba nélkül) és már unnám a jelly beant, akkor meg megy rá cm11.Ja és köszönöm a megerősítéseket.

-
phoenix64
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Oké, köszi.
Akkor keresek vmi concorde v wayteqet.. 15 éves az öcsi, nem vmi türelmes.
Alcatel tab 7 csak azért tetszett meg mert 1 GB ram van benne, meg néztem vidiket azon aránylag jónak tűnt böngészéshez meg filmezéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Alcatel tab 7 csak azért tetszett meg mert 1 GB ram van benne, meg néztem vidiket azon aránylag jónak tűnt böngészéshez meg filmezéshez.
Dr.NX