Hirdetés
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple asztali gépek
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psytróger
tag
Köszi Apir, de mint írtam minél olcsóbbat szeretnék, azaz nem 50, hanem a linkelt készüléknek megfelelően ~20k-s árkategóriában. Illetve azért kérdeztem itt, mert gondoltam vannak tapasztalt fórumozók akik az ADOTT árkategóriában tudnak ajánlani tabletet, és nem nekem kell körülnéznem. Elvégre ha minden igaz ezért is van ez a topic.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bitcoin topic
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Mobil flották
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- reMarkable 2
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dr.NX