Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
,,ha jön a kolléga, és érdekli, akkor meg lehet neki mondani, hogy még nem kapható, és kész! Nem ismertem magamra, ezért kérdeztem!"
Na pont ez a baj, hogy a "felbuzdítás" úgymond az ilyen linkekkel, holott ezt a tabletet ilyen formában sosem találod meg (hiszen mint írtam is, itt nem egy konkrét modell van, hanem egy konfigurálható verzió). Tehát aki venni akar 1000, vagy több tabletet, az megkeresi őket, kiválasztja a házat, a RAM típusát, a háttértár méretét, etc, majd a saját nevével piacra dobja. Ez a link tehát maximum a brand márkáknak lenne érdekes, de nem hiszem, hogy ők ide járnak vásárlási tanácsokért, hogy mit hozzanak be.Tehát a linkeddel maximum néhány értelmetlen kérdést szülsz majd azoktól, akik feltételezik, hogy ez bizony megvehető a linkelt formában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest