Hirdetés
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torry
addikt
De akkor megint jön a kérdés, hogy mit váltok ki a tablettel? Mindent lehet vele csinálni, élvezettel, de nem bírok rendesen megszerkeszteni rajta egy word doksit, akkor vennem kell mellé egy netbookot, de mivel szerintem azzal csak vergődve lehet ilyesmit csinálni, venni kell egy notebookot, akkor miért vettem tabletet?
-
aag
őstag
Meg aztán ugye elsődlegesen tabot nem office-ra veszünk
Hát nem is tudom, nekem állandóan jönnek mélben árlisták. Néha én is szerkesztek bele pár dolgot és visszaküldöm, meg ilyesmi. Ha üzleti úton vagyok és notebook helyet tabletet vinnék, ki vagyok zárva az ilyesmiből? Akkor inkább nem kell.
az ios office programok szintén buták
Az mit jelent? Én a Ooo-val szoktam dolgozni leginkább. Az nem fut rjta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- LG25UM58 25 Full HD Ultrawide Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX