Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
danih
veterán
Az mit jelent? Én a Ooo-val szoktam dolgozni leginkább. Az nem fut rjta?
Open Office? Nem, és nem is lesz.Ha üzleti úton vagyok és notebook helyet tabletet vinnék, ki vagyok zárva az ilyesmiből? Akkor inkább nem kell.
Nem leszel kizárva, erre szerintem jók már a mostani office-ok.
Itt egy jó kis összehasonlító táblázat (word-re)!(#3939) Torry: De akkor megint jön a kérdés, hogy mit váltok ki a tablettel?
Hát igen, ezt már neked kell eldöntened
. Én is sokáig tablet-ellenes voltam, de aztán a körülmények úgy hozták, hogy mégis beálltam a táborba, és abszolút nem bánom.
7''-es Galaxy Tab-em van, és mindent meg tudok rajta csinálni (távoli management, VPN, kis office, könyvek, emulátorok), pici, könnyű. Ha sok lesz az office, veszek hozzá bill-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Én is sokáig tablet-ellenes voltam, de aztán a körülmények úgy hozták, hogy mégis beálltam a táborba, és abszolút nem bánom.
Dr.NX