- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- UHD filmek lejátszása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treff86
csendes tag
válasz
tjb007 #39308 üzenetére
Köszönöm.
this is life:
Néztem azt is, de mivel elég sokat tervezek rajta olvasni, ezért a nagyobb felbontás élvez előnyt.
A keret már akár most is meglenne nagy duzzogva az új Asusra, de mivel abszolút szórakozásra használnám, és nem "alkotnék" vele, ezért kidobott pénznek érezném, és nem is szívesen adnék érte annyit, várni viszont nagyon sokat már nem akarok, így is épp elég ideje gondolkozok rajta
A mókolás pont a fenti okok miatt esik ki, csak egyszerű felhasználó vagyok, felesleges nekem linux vagy bármi, laptop már van, csak nap végén nincs kedvem még itthon is ez előtt ülni, ágyban meg elég kényelmetlen egy laptoppal.
Szóval arra kell nekem, hogy nap végén, vagy unalmasabb délutánokon megnézzek rajta egy-egy sorozatot, meg olvassak, böngésszek kicsit, plusz nyelvet tanuljak
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- SSD kibeszélő
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Linux kezdőknek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest