-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freesia
csendes tag
válasz
tjb007 #38759 üzenetére
Szia!
Ismét köszönöm a segítséged!
Ami 10 ponton is érinthető egyszerre, el se tudom képzelni, hogyan lehet használni. Őszintén szólva még a 3 pontot sem
Az apk telepítő/fájlkezelő alkalmazás már gyárilag benne van? Mondjuk rábökök a telepítendő fájlra, aztán minden megy (többé-kevésbé) automatikusan, mint a Windows-nál?
Akkor a rootolást megúsztam. Nem szeretném összekuszálni. Gondolom, az ilyen manőver garanciavesztést is jelent(het).
Ez áll a leírásában: "Charge your MeMO Pad for eight (8) hours before using it in battery mode for the first time." Ezek szerint az üzletben meg sem nézhetem, hogy nem pixelhibás-e vagy bekapcsol-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- OLED monitor topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Le Mans Ultimate
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest