-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
marcyman #38099 üzenetére
Szerintem undorító az Apple üzletstratégiája. Pont az 1 év gari és a túlárazottság. Keresnek dollár milliárdokat és nem fizetnek adót. Lehet hogy emberekkel társítom mert azt vettem észre hogy az Apple fanok nagyképűek felénk. 3-ból 2 Iphone adta meg magát körülöttem és töltött heteket szervizben.
Elismerem a felhasználói élményt, de nem gondolom hogy egy komolyabb Androidos készülék ne nyújtana annyit mint egy Ipad. Ha nem használsz specifikus programot akkor jobban jársz ha nem veszel tőlük semmit. Undorító bagázs szvsz
Szerk:
Tudtok olyan 8-as Android gépet ami nem Galaxy Note és van benne 3G, GPS, jó kijelző és jó hardver?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest