- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
fpatrik17 #37335 üzenetére
az aksi élettartamot csak becsülni tudtam, mivel a bekapcsolás óta eltelt idők számlálója sokszor resetelte magát újraindítás után, még 50% akkuidőnél is, ami szerintem szoftveres hiba. így csak megbecsülni tudtam a szakaszokból, ez alapján 6-7 órát mondanék közepes-teljes fényerő között állítgatva, átlagos használattal, netezéssel, wifivel. hogy ilyen körülmények között hogy működne, sajnos nem tudom, ezzel meg kellene várnod a hivatalos review-kat. érzésre nem szar az aksija, és 8 óra standby bekapcsolt wifivel csak 2%-ot fogyasztott.
a fényerejét pedig írtam, hogy gyengécske. napon szinte láthatatlan, napos árnyékban max-ra kell venni, szobában pedig 50% körüli a jó. a korábbi galaxy tab 7+-hoz képest legalább 30%-al gyengébb a max fényereje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gurulunk, WAZE?!
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulkátlan Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged