- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
RufuszX #37179 üzenetére
A wifi- je kellemes meglepetés volt nekem, mert nagyon jól veszi a jeleket nem dobál le unos- untalan, Cc tab playem volt elötte ami nem a legjóbb wifivel rendelkezett! A Cc után a Chuwi megváltás volt szinte minden téren! Az aksi tök jól birja szuflával kikapcsolva szinte nem fogyaszt semmit. A hang kihangósítva elég hangosan szól viszonylag tisztán, jó fülessel ez még iberelhető. Joutube lejátszás folyamatos, nekem ez új mert a telon is meg a Cc-n is akadozott. S gyors, jól tölti a böngésző oldalait es hozzá kell tennem gyári böngészővel nyomom, de az is jó igy nem töltőtem le másikat, mert szerintem nem kell! Ami talán a hátránya a kijélző felbontása, de nem rossz igaz vannak jobbak is ennél, de mindent nem pakoltak bele, mert akkor tökéletes lenne. Hát nagyjából ennyi jutott eszembe ha van kérdésed szivesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged