Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
RufuszX #37179 üzenetére
A wifi- je kellemes meglepetés volt nekem, mert nagyon jól veszi a jeleket nem dobál le unos- untalan, Cc tab playem volt elötte ami nem a legjóbb wifivel rendelkezett! A Cc után a Chuwi megváltás volt szinte minden téren! Az aksi tök jól birja szuflával kikapcsolva szinte nem fogyaszt semmit. A hang kihangósítva elég hangosan szól viszonylag tisztán, jó fülessel ez még iberelhető. Joutube lejátszás folyamatos, nekem ez új mert a telon is meg a Cc-n is akadozott. S gyors, jól tölti a böngésző oldalait es hozzá kell tennem gyári böngészővel nyomom, de az is jó igy nem töltőtem le másikat, mert szerintem nem kell! Ami talán a hátránya a kijélző felbontása, de nem rossz igaz vannak jobbak is ennél, de mindent nem pakoltak bele, mert akkor tökéletes lenne. Hát nagyjából ennyi jutott eszembe ha van kérdésed szivesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Fujifilm X
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest