-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#16820480 #371 üzenetére
Nekem iGom van csak még a régi verzió, anno 20k volt csak Mo.szág.....
Karma: sokat olvasok, kis megszokás után, még a PDA is jobb mint a papír, /mobipockettel/ , mert nálam lehet sok könyv, nem a legérdekesebb résznél fogy el a nálam lévő kötetszám stb. Regényeknél rendben is lenne a mobipocket, de más jellegű kiadványoknál sajnos nem. Keresni benne nem jó, ábrák, képek nemigen játszanak... Sok olyan könyv van, ami már papíralapon nem is hozzáférhető, nincs újabb kiadás belőle, nem hordhatok magammal húsz kiló könyvet, ilyesmik....
Az iPad ellenben azért nekem drága lenne olvasónak, az epapírosok meg nem mutatnak színeket, holott sokszor az is lényeges lenne..... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
#16820480 #371 üzenetére
Igen, marha nagyot fizetünk azért, mert ott élünk, ahol. Látom, hogy a külföldi nagykerben mi mennyi, és hogy mennyibe kerül, mire a boltban a polcra lehet tenni (úgy, hogy mi se húzzuk le a rolót). Ez van.
Néha szívesen szárnyra kapnék, és mennék világgá. Sajnos nyelvi gondjaim lennének, meg hát nem vagyok olyan vakmerő, hogy csapot papot itt hagyva elinduljak. Ez van, fizetek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest