- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért van miért fanyalogni. mindig ezzel jövök, de ott van a meizu, ahol megcsinálják szinte ugyanazt a hardver (kicsit erősebb gpu-val), mint a szifon4, csak 70 ezres végfelhasználói áron, rendes garanciával, függetlenül, szerződés nélkül és még hasznuk is van rajta, akkor kcisit kinyílik a bicska a zsebemben, hogy errefelé már a 120-130ezres SGS jó árnak számít, és még ennél is egy 40-50-nel többet elkérnek egy i4-ért...
philoxenia: nekem androidra az ndrive tetszik navigációs megoldásnak. egyszerű kis program, semmi cifra, viszont itthon elvileg az igo által is használt tértképpel megy, európában meg azzal, amivel a sygic. a progi marketről ingyen leszedhető, a térképért kell fizetni, de egyes országok egy hetes próbaidővel tesztelhetők (sajnos Mo. nem).
-
harry
veterán
Hát, semmi sem tökéletes. Az árra tipikusan azért gondoltam, mert ez egy igen új termékvonal, és mint amúgy minden, megjelenéskor a kezdőár magasabb szokott lenni, mint akár pár hónap múlva. Ráadásul pár hónap, és nagyban itt a karácsonyi szezon, vagyis vélhetően jön még pár cucc a boltokba, ami ismét kedvezhet az árversenynek. Szóval én nem tartom kizártnak a csökkenést. És mivel eddig is megvoltam nélküle, azért nem akarok egyből lecsapni rá. Ha pedig veszek valamit, azt szeretem megbecsülni, és nem eladni pár hónap után, mert már van jobb. Az anyagiakról nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest