- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Igen, ebben is van valami.
Engem leginkább a "kitudjamilyen" grafikus chip zavar, mert hiába a két mag, ha egyszer grafikában nincs ott a cucc. A videótesztet elnézve nem annyira erős HD lejátszásban, ahhoz képest, hogy két mag. Sőt azt is meg merem kockáztatni, hogy a C9 folyamatosabban játssza le a videót (persze lehet hogy csak nálam akadt a streaming). Szerintem sanszos, hogy én a C9-et választom majd, vagy a C8-at. Bár a túlméretezett szifon forma nem jön be annyira, úgyhogy szerintem C9 lesz.
(#3433) rakal: Ez a link nagyon hasznos volt, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest