- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED monitor topic
- Google Chromecast topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
válasz
fateless #33950 üzenetére
Köszi az infót.
Közben ma ismét elmentem tabletet fogdosni eéőbb az A.-ba, majd a MM-ba.
Valamiért mindkét helyen korlátozták a tabok kipróbálásának a lehetőségét néhány gépnél.
Az A.ban sok le is volt merítve. MM-ben mind elindult, de többnél jelszót kért a nethez.Igazándiból a méretek összehasonlítása miatt mentem.
A 10-es tabokat továbbra is túl nagynak tartom, A kínálatból egy 8,9-es Asus volt a legnagyobb, amire még azt mondtam, hogy ezt még elviselném.
A 7 collra azt mondtam kevésnek érzem, de most azt kell mondjam, hogy a Samsung tab 2-es gépe 50 ezerért jobban megérné, mint az ipad mini 100 ezerért. Kicsit nagyobb a mini (ez így elég hülyén hangzik), kicsit szimpatikusabb a működése is, viszont plusz 50 ezret ez nekem nem ér meg, nem is beszélve a hdmi és bővíthető memória hiányáról.
Szóval az ipad miniről ma végképp lemondtam (mondjuk ajándékként elfogadnám, de ár-érték arányát tekintve a fizetésemet inkább másra fogom költeni).
Asus ketyerék szimpatikusak voltak, Samuk is.
Májusig tán el is döntöm, mit szetetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest