Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
válasz
fateless
üzenetére
Köszi az infót.
Közben ma ismét elmentem tabletet fogdosni eéőbb az A.-ba, majd a MM-ba.
Valamiért mindkét helyen korlátozták a tabok kipróbálásának a lehetőségét néhány gépnél.
Az A.ban sok le is volt merítve. MM-ben mind elindult, de többnél jelszót kért a nethez.Igazándiból a méretek összehasonlítása miatt mentem.
A 10-es tabokat továbbra is túl nagynak tartom, A kínálatból egy 8,9-es Asus volt a legnagyobb, amire még azt mondtam, hogy ezt még elviselném.
A 7 collra azt mondtam kevésnek érzem, de most azt kell mondjam, hogy a Samsung tab 2-es gépe 50 ezerért jobban megérné, mint az ipad mini 100 ezerért. Kicsit nagyobb a mini (ez így elég hülyén hangzik), kicsit szimpatikusabb a működése is, viszont plusz 50 ezret ez nekem nem ér meg, nem is beszélve a hdmi és bővíthető memória hiányáról.
Szóval az ipad miniről ma végképp lemondtam (mondjuk ajándékként elfogadnám, de ár-érték arányát tekintve a fizetésemet inkább másra fogom költeni).
Asus ketyerék szimpatikusak voltak, Samuk is.
Májusig tán el is döntöm, mit szetetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX