-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
válasz
fateless #33950 üzenetére
Köszi az infót.
Közben ma ismét elmentem tabletet fogdosni eéőbb az A.-ba, majd a MM-ba.
Valamiért mindkét helyen korlátozták a tabok kipróbálásának a lehetőségét néhány gépnél.
Az A.ban sok le is volt merítve. MM-ben mind elindult, de többnél jelszót kért a nethez.Igazándiból a méretek összehasonlítása miatt mentem.
A 10-es tabokat továbbra is túl nagynak tartom, A kínálatból egy 8,9-es Asus volt a legnagyobb, amire még azt mondtam, hogy ezt még elviselném.
A 7 collra azt mondtam kevésnek érzem, de most azt kell mondjam, hogy a Samsung tab 2-es gépe 50 ezerért jobban megérné, mint az ipad mini 100 ezerért. Kicsit nagyobb a mini (ez így elég hülyén hangzik), kicsit szimpatikusabb a működése is, viszont plusz 50 ezret ez nekem nem ér meg, nem is beszélve a hdmi és bővíthető memória hiányáról.
Szóval az ipad miniről ma végképp lemondtam (mondjuk ajándékként elfogadnám, de ár-érték arányát tekintve a fizetésemet inkább másra fogom költeni).
Asus ketyerék szimpatikusak voltak, Samuk is.
Májusig tán el is döntöm, mit szetetnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Google Pixel topik
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- 3 db (130 / 131 / 132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest