- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Wifi elég erős. Nálunk az a bizonyos szűk kis helyiség a legproblémásabb, mivel a router és ez között van egy fal, ami ugyan csak 25cm, ezt keresztben kell átszelnie, majd 3 méter táv, utána viszont ott egy másik 25cm-es fal, amit átlósan kell kereszteznie, hozzávetőlegesen 80cm-en keresztül. A HP 2560p épp veszi a jelet, a telefonom bizonyos szögben tartva veszi (de kinyújtott kézzel egy olyan kényszeres helyen nem túl kellemes), a tablet pedig a 2560p-hez hasonlóan még épp látja. Pl Huawei S7 Slim, az Icou 7 Pro II nem látta, a FreeLander P788 és a Viewsonic 10s hol látta, hol nem. A Nexus 7-es látta sem látta ennyire rendesen. El tudom képzelni, hogy az alumínium készülékházat is igénybe veszik antennaként (máskülönben a fém ugyebár tükörként viselkedne a rádióhullámok számára).
A focalprice-tól rendeltem, akkor ott volt a legjobb áron az általam megbízhatónak tartott boltok közül. (persze a #33913-ban felhozott bolt biztosan olcsóbb, de nincs szükségem kijelzővédő fóliára annyi pénzért...)
Sajnos most nem enged a rendszer linket beszúrni, így csak a teljes URL-t tudom adni
http://www.focalprice.com/CE0326W/Onda_V811_16_GB_Android_411_All_Winner_A31_QuadCore_CortexA9_15.html#.UVbOXxxP1lwKB két hét alatt ideért normál postával. Megnéztem, 17 nap, ebből 4 nap hétvége + márc 15, de az Kínában (még) nem ünnep.
Az egyetlen bajom vele, hogy a giroszkóp túl érzékeny. Erre valakinek megoldás? Most kiraktam egy ikont és magam forgatom, de nagyon könnyen átfordul a képernyő, ami nekem hátrány. Ha valaki tudja, hol lehet ezt hangolni, azt az infót megköszönném.
Jövő hét végére (péntekre) várom a Hyundai T7-et, a kettő közül marad nálam az egyik. Ez nagyon szép, élmény kézbe fogni (jobb, mint a Nexus 7), tetszik a kijelzőméret is és épp át tudom fogni egy kézzel.
Mercutio #33297
Van két és négy magos verzióban. Az ok, ami miatt a 4 magosat vettem, hogy abban 2GB RAM van. Egyáltalán nem biztos, hogy szükség van rá, de a számok elvarázsoltak. Mive lsok program fut nekem egyszerre a táblán (jegyzet, word ,exel, Biblia, PDF, a doksik ráadásul nagyobbak), ezért inkább akartam több RAM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest