- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
z0d1AK #29170 üzenetére
Szevasz!
Hát igen, kell velük küzdeni rendesen, hozzá kell szokni, hogy teljesen más a gondolkozásmódjuk, logikájuk.
Lehet őket ezért szidni, simlis bandának nevezni, innen nézve ez igaz is, de mégegyszer: nekik más az észjárásuk. Tapasztaltam, 2* jártam náluk, igaz régebben.
Én is reklamációban vagyok egy hibás (foltosnak mondható) képernyővel. De lassan dűlőre jutunk.
Küldtem nekik fotót, mondták: küldjem vissza, jön vissza a pénz. Mondtam nem jó: vámmal postával bukok 50 §. Akkor küldjem vissza, megjavítják. Mondtam nem jó, mert újabb vámmal, postával már sokat buktam.
(Nem fizettem +ban semmit e szállításnál, de volt aminél "fennakadtam")
Akkor legyen ajándék, küld 5db képernyővédőt. Mondtam: komolytalan vagy. Kérek egy micro USB-s billentyűt. (Az én tabom mini USB-s, olyanom már van, ezt másnak szántam).
Mondta jó, akkor küld egy mini_micro adaptert. Mondom: ember! nem azt kértem!
Lassan felfogta, mondta küldi.
Amúgy: ez a körömnyi gyűrű alakú folt úgy került elő 3 hét után, hogy kocsiban vittem és hidege volt.
Csak világos képtartalomnál és oldalról nézve látható. Simán el tudtam tüntetni egy öntapadós koronggal megszívva (IPS kijelző). Amikor kérte a képet panaszomra bajban voltam, még -10fokon se tudtam elővarázsolni.
Aztán csak előkerült, fotók elkészítve, küldve. Foltot azóta se láttam, de levelezünk.
Igéret van, de ettől még nem biztos, hogy megjön.
Eredeti ajánlatai egyébként korrektek, megfelelnek a vásárlás előtt olvasható garanciális információknak!
Tulajdonképpen ha nem kapok semmit, akkor sem szólhatnék egy szót se.
Mindezt vélhetően azért teszi, mert vásárlást/érkezést követően rákérdezett megkaptam-e és ha igen, rendben van-e a dolog, akkor honoráljam értékelésként 5 csillaggal, ezt hangsúlyozta is. Úgy tűnik ez fontos neki, ezért olyan készséges, amilyen. Ha nem ír, eszembe se jutott volna reklamálni, PayPalom is lejárt.
Ennyi az én storim idáig a TAB CM10-el kiváló örömömre szolgál.
Üdv: StMiklos
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest