Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #28622 üzenetére
Maga a 10-es méret nem parasztvakítás. De az adott myaudionál minden lesz, csak felhasználói élmény nem
A prestigio multipadot már el tudnám képzelni. Persze hátrány a nagyobb tömeg és térfogat, előny viszont a nagyobb felület. Átmenetnek 8-as is már sokkal jobb - nagyobb - mint a 7-es, de abból értelmeset - IPS, normális SoC - itthon nem láttam.
szerk: bradam: Ez az a tipikus eset, ha ajándéknak szánod: ne vedd meg. Ha magadnak: szintén ne. Sztem. Januárban biztosan lesz újra. Már csak a + 1év gari miatt is érdemes várni. De sztem ekkora méretben a 16:9 már jobb, pláne hogy HD felbontással párosul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest