- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
#16820480 #258 üzenetére
Te miről beszélsz? MP3-at írtál. Azt a telefonom is, meg a GPS-em is lejátssza. Minek ahhoz külön 3"-os kütyüketyera nekem? És mitől tablet egy MP3-as lejátszó? Akkor tablet a GPS-em is? Miért is ne, 4,3"-os és még a filmekkel is elboldogul. A telefonom is elboldogul a filmekkel. Ja-hogy az még fényképezni is tud. Akkor az nem tablet, nem telefon, hanem fényképezőgép?
Szóval össze-vissza magyarázkodtok és személyeskedtek. Ez egy tablet fórum. Nem telefon fórum. Nem MP3 fórum. Nem GPS fórum, stb. Ha nincsenek érveitek, akkor írjátok, hogy nincsenek érveitek, de ne az legyen, hogy engem szapultok, csak azért mert nekem más a véleményem mint nektek. Egyébként meg ha ugyanaz lenne, akkor miről beszélgetnénk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest