-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
#16820480 #258 üzenetére
Te miről beszélsz? MP3-at írtál. Azt a telefonom is, meg a GPS-em is lejátssza. Minek ahhoz külön 3"-os kütyüketyera nekem? És mitől tablet egy MP3-as lejátszó? Akkor tablet a GPS-em is? Miért is ne, 4,3"-os és még a filmekkel is elboldogul. A telefonom is elboldogul a filmekkel. Ja-hogy az még fényképezni is tud. Akkor az nem tablet, nem telefon, hanem fényképezőgép?
Szóval össze-vissza magyarázkodtok és személyeskedtek. Ez egy tablet fórum. Nem telefon fórum. Nem MP3 fórum. Nem GPS fórum, stb. Ha nincsenek érveitek, akkor írjátok, hogy nincsenek érveitek, de ne az legyen, hogy engem szapultok, csak azért mert nekem más a véleményem mint nektek. Egyébként meg ha ugyanaz lenne, akkor miről beszélgetnénk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest