- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
#16820480 #258 üzenetére
Te miről beszélsz? MP3-at írtál. Azt a telefonom is, meg a GPS-em is lejátssza. Minek ahhoz külön 3"-os kütyüketyera nekem? És mitől tablet egy MP3-as lejátszó? Akkor tablet a GPS-em is? Miért is ne, 4,3"-os és még a filmekkel is elboldogul. A telefonom is elboldogul a filmekkel. Ja-hogy az még fényképezni is tud. Akkor az nem tablet, nem telefon, hanem fényképezőgép?
Szóval össze-vissza magyarázkodtok és személyeskedtek. Ez egy tablet fórum. Nem telefon fórum. Nem MP3 fórum. Nem GPS fórum, stb. Ha nincsenek érveitek, akkor írjátok, hogy nincsenek érveitek, de ne az legyen, hogy engem szapultok, csak azért mert nekem más a véleményem mint nektek. Egyébként meg ha ugyanaz lenne, akkor miről beszélgetnénk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest