- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
bopeti98 #24191 üzenetére
Latom, hogy egy "magan beszelgetesbe" de hatha hasznos lesz...
Csatlaoznom kell (#24194) Osynho válaszahoz, ezt mar az Ainol topicban os tobben irtak, hogy gyari allapotaban a keszulek nem jo. en CM10-et hasznalok. Igy sem jo, de mar hasznalhato. Dolgozgatni kell vele! Sajos... persze, az ar sokmindenert karpotol. Azt hiszem, a tobbi sem lehet sokkal jobb. -
Osynho
addikt
válasz
bopeti98 #24191 üzenetére
Teljesen nem vagyok megelégedve. Ez nem az a kategória, amivel az ember teljesen elégedett. Olcsó, és ezért a pénzért jó. Hardver okés, kijelző szép, sok főzött rom van hozzá. 32gb-os kártyát kezeli, szépen futnak rajta a programok (bár nem vagyok hc gémer) hdmi kimenet is működik (állítólag - az én kábelem még úton van
). Az más kérdés, hogy én bekaptam egy pixelhibás darabot + ciripel a füles. Sajnos bármelyik gyártó cucca lehet hibás, én pont rosszul jártam. Ezeket leszámítva is érdemes naprakésznek lenni a témából, ezek a tabok nem out-of-box gépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest