-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Attici #21905 üzenetére
Nekem van ipad2 is meg tab 7.7 is. Ha olvasni akarsz nincs jobb az ebook readernél. De ha tabletben akarsz olvasni akkor azt szerintem minél jobb minőségű képernyőn érdemes.
Én a tab-et üres időkben (közlekedés, várakozás) használom olvasni, eddig több mint 20 könyvet olvasta el rajta (6 hónap alatt). Erre szerintem tökéletes. De nem tudom hogy ez rosszabb minősgű kijelzőn milyen lett volna. Ha sokat olvasnál rajta meg kellene nézni mindenképpen mennyire bírod olvasni a kijelzőjét a kiválasztottnak. Tudom mondjuk hogy ez majdnem lehetetlen itthon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged