- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- iPad topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Visszaolvastam egy kicsit, és ebből azt a következtetést vontam le hogy 50 ezerig mobilnetes kis 8-as kategóriában most ez a legjobb értékarányú. Csak kis filmnézés és netezés lenne vele.
Kérlek javítsatok ki ha van jobb, köszi az infót.
Szerk: Ez támogatja ugye a legfontosabb itthoni mobilnetes szabványokat (most valami 20-as kategória rémlik nekem ami hiányozni szokott)?
-
válasz
lalakov #47310 üzenetére
Méretet el kellene döntened. Én is sokat használom munkára a tabletem. Szerintem a 8-as az ideális (zakózsebbe elfér de elég jelentősen nagyobb a képernyő mint a 7-esek). De minnél többet használod annál fontosabb a képernyő méret, tehát 10-es is teljesen racionális lehet (nekem 7.7-es samsungom van).
-
válasz
donjohnson #47164 üzenetére
Köszönöm de nem. Ajándék lesz, nem szeretnék használtat adni (magamnak semmi gond se lenne használttal).
-
Sziasztok!
Tanácsot kérnék olcsó de aránylag jó tablet ügyében. Feleségem keresztlányomnak akart hordozható dvd lejátszót vennis és fellázadtam (vegyél egy aránylag jó kis tabletet sd bővítéssel és sokkal jobb lesz).
Amit eddig néztem és ez kb az ár kategória is az a wayteq 70dci (27 ezer de elég gyenge akksi), asus memopad hd7 (jó akksi, jó kijelző de elég drága 50 ezer).
Nem nagyon vagyok otthon ebben a kategóriában ár/érték arányban mit ajánlotok? Sd bővítés alapvető, jó kijelző fontos, jó akku előny.
Köszönöm előre is.
-
válasz
z0d1AK #38736 üzenetére
Rosszabb kijelző van az ipad minin mint a 7.7-en, és persze nem android (van ipadom is nálam ez nem vallási kérdés, de kis méretben a nyújtott szabadság miatt android kell). Egyébként komolyan gondolkoztam az ipad minin, de még még nem jött ki amikor vettem a 7.7-et és tele is volt a hócipőm az ipad 2 néhány dolgával. Nem bántam meg a 7.7-et és nem is cserélném le ipad minire.
tvamos(38739) A note 8 akkuidője nem rossz, de jelentősen rosszabb mint a 7.7-é. Ugyanez igaz a kijelzőjére. A teljesítmény és a ceruza valóban plusz. Ez az egyetlen amin gondolkozom (de ezt közvetlenül az asszonynak venném, én megtartanám a 7.7-et mert szerintem jobb).
-
válasz
Gabócza #38728 üzenetére
Nekem a samsung 7.7-em az bírja a 12 órát (abban a tesztben ahol az ipad2-öm 10-et). Ennél kicsit jobb akkuidőben az ipad mini, de azért ez is emberes.
A gond csak az hogy már nincs. Én is ezért tévedtem erre megint. Kéne egy új tablet mert ezt az asszony le akarja nyúlni. De! Nincs olyan ami akku/kijelző tekintetében upgrade lenne ebben a méretben... Úgy kb. semmi. A note 8.0 kijelzőben és akkuidőben is rosszabb (és persze házminőségben is, a 7.7 nem csak műanyag).
Vagy tud valaki jó 7.7-8 méret körüli android tabletet ami akkuban/kijelzőben/minőségben legalább egyenlő vagy jobb mint a 7.7-em? Tudom teljesítményben jobbak az újak, de a jelenlegi is mindenre elég...
-
válasz
Attici #21905 üzenetére
Nekem van ipad2 is meg tab 7.7 is. Ha olvasni akarsz nincs jobb az ebook readernél. De ha tabletben akarsz olvasni akkor azt szerintem minél jobb minőségű képernyőn érdemes.
Én a tab-et üres időkben (közlekedés, várakozás) használom olvasni, eddig több mint 20 könyvet olvasta el rajta (6 hónap alatt). Erre szerintem tökéletes. De nem tudom hogy ez rosszabb minősgű kijelzőn milyen lett volna. Ha sokat olvasnál rajta meg kellene nézni mindenképpen mennyire bírod olvasni a kijelzőjét a kiválasztottnak. Tudom mondjuk hogy ez majdnem lehetetlen itthon... -
-
Ez a 3g tabletben érdekes kérdés, és tényleg felhasználó függő. Teljesen megértem akinek nem kell. Nekem szóba sem jöhetett egy tablet sem nélküle. Én nagyon hasznosnak tartom hogy a majd mindig nálam lévő 34 dekás kütyüvel (tab 7.7) bármikor tudok nethez hozzáférni (g maps, valamit meg kellene venni és ha látok jót ellenőrzöm hogy máshol nem sokkal olcsóbb e, rá tudok nézni bármikor a portfolio-ra, nemzeti jogszabálytár stb.). Nekem ez havi 2 ezret megér (2 gigás aranykártyás).
Minden komoly dologra meg ott a 17,3 notebook ami csak az otthoni és a munkahelyi asztal között mozog.
Nekem tehát jól mükődik ez a notebook 3g belső modemmel (16 gigás csomaggal), kis tablet és hatalmas akkus butatelefon kombó (halálba kergetett a napi töltés okostelóval, ez hetekig bírja). Szerintem a mobilnet nagyon jó dolog. Persze nem játszani. De nagyon naprakész tudsz lenni ha akarsz.
-
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy samsung galaxy tab 7.7-em. Szeretnék rá navigációs progit. Itthoni lefedettségben melyik a legjobb legálisan megszerezhető (igo nincs úgy láttom)?
Köszönöm a segítséget.
-
Előre elnézést kérek ha butát kérdezek, de ez első androidos cuccom vettem egy tab 7.7 személyében. Az a topic nem nagyon pörög, bocs ha itt off lenne. Vettem hozzá egy micro sd-t. Adapterrel szépen beraktam a notebookba és csináltam rá 3 mappát (zene, film, könyv). Abba aztán bemásoltam a cuccokat és be a 7.7-esbe. Semmelyik programból sem tudom megtalálni a mappákat ebook readerek esetén. Valami teljesen más mappa neveket ír ki az sd-n ami a windowsos gépen nem is látszik. Viszont a winamp megtalálja a zenét és a videólejátszó a filmet.
Mit csinálok rosszul? Hogy csináljam hogy láthatóak legyenek a mappák amit átmásolok a gépről?
Köszönöm a segítséget.
-
Hát 190k az húzós lenne. Mondjuk mint az ipad 2 ellenfele ez kb azonos árat jelent. 8.9-es glaxy tab, hmm 0,453 kg. Még ez is könnyebb, határeset. Mondjuk nekem mindenképpen 3g kellene. És jó kijelző.
Köszönöm az infót, elgondolkozom rajta. Sajna ez a tab 7.7 megfogott...
-
Köszönöm a válaszokat. Most már csak annak kell kiderülnie mennyi lesz a tab 7.7.
-
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék.
Akinek van vele tapasztalata, mennyire alkalmas egy 7-es tablet pdf doksik eseti olvasgatására?
A szokásos tablet felhasználáson kivül munkámhoz jól jönne, ha eseti alkalommal meg tudnék nézni pdf doksikat, és nem a sok papirt cipelném. Az ipad 2 nekem már ebben a tekintetben kicsit nagy és nehéz (használtam már, különben jó cucc).
Valahogy ez telefoncserénél jött elő. Omnia II-öm már bosszant lassúságával, és gondoltam veszek egy galaxy s2-öt. Megláttam a Note-ot, na mondom ez már majdnem jó lenne munkára is alkalmanként. De telefonnak már túlzás.
Erre megláttam hogy jön a samsung tab 7.7. E mellé elég lenne egy egyszerű buta teló (valami strapa samu, legalább nem merül le minden nap).
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fotók, videók mobillal
- Nintendo 3DS és DS topic
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest