- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Apple asztali gépek
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rewentlow
csendes tag
válasz
Neurotoxin #1947 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele, amint elérhető lesz biztosan venni fogok egyet. Reméljük ez minél hamarabb (pl februárnak nagyon örülnék) be fog következni. Így már kettő adames biztos lesz Magyarországon.
Informatikus könyvtárosként egyébként arról írom a szakdolgozatomat is, hogy ezek a kütyük hogyan alakítják át az olvasást mint olyat.
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük. Azt viszont bátran ki merem jelenteni, hogy jelenleg az Adam a legjobb ár/érték arányú tablet a világon.
Olcsóbb mint az iPad, viszont technikailag sokkal többet ad annál. Olyan előremutató innovációkat (tegra, pixelqi, eden) is tartalmaz, amelyek miatt ha egy nagy gyártó jön ki az eszközzel biztosan 1000$ fölé vinnék az árcédulát.
Nálam a kínai csodák nem játszanak, mert ha egyszer pénzt áldozok érte, akkor nem gagyit fogok venni. Az iPad és Galaxy tab alapvetően nem rosszak, de az Adam ezeknél jóval többet nyújt hasonló árszinten. Akkor miért ne ezt venném?
A szimpatikus fejlesztői háttér és hozzáállás már csak hab a tortán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest