- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Bluetooth hangszórók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
rewentlow #1949 üzenetére
Nagyon kiváncsi leszek azért felhasználói véleményekre/tapasztalatokra.Lehet, hogy pont most bontogatják a gépet az előrendelők.(bár nem hinném, hogy hétvégén lenne csomagkézbesítés, de elvileg az USÁba ér leghamarabb a cucc).Viszont, ami számomra csalódás, hogy a beígért "matte finish,anti glare surface"helyett a képek tanúsága szerint "glossy" felülete van. Állítólag később orvosolható valami felragasztható?:S tükröződés mentes réteggel..
Eden:ahogy az engadgeten és a gizmodón olvastam, ez is csak valószínűleg a hivatalos Honeycombig lesz innovatív, ugyanis ott már lesz hasonló panel kezelés.Mindenesetre a hozzáállásuk és a szoftveres támogatás miatt szimpatikus a gyártó, papíron "mindent" tud az adam,de mint mondottam, ne hamarkodjunk el a dolgot, várjuk meg a teszteket.Enélkül én nem mertem volna bevállalni az előrendelést, mint a blogon sokan mások.(De azért kiváncsi vagyok az ipad2re is.) -
upszilon
őstag
válasz
rewentlow #1949 üzenetére
A többieket meg sztem ne győzködjük, vmiért nem tetszik nekik a cucc, amit én sajnálok, de az ő döntésük.
De! Csak győzködjetek. Ennek itt a helye!
Egyébként azért nem tetszik, mert egy ekkora keretbe biztonsággal belefért volna egy majdnem 13"-os kijelző is. Na-bumm, most mondd, kb 10%-al kerülne többe és kb 20%-al fogyasztana többet. És akkor mivan? Vennék mint a cukrot. Az van. Hozzáteszem: szerintem.
Egyébként sokáig halogattam a netbook vásárlást. Megérte! Már nem azt veszek, hanem tabletet. Vagy ezt is halogassam, amíg aztán egy izét veszek. Mit is? Ja, hogy azt még fel sem találták?
De ez az egész azért nem olyan vicces, mert ugye ezalatt az idő alatt viszont lecseréltem a teljes asztali gépparkomat. Merthogy arra valóban szükségem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest