Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hun_gery

aktív tag

válasz Crytek #17696 üzenetére

Félreértesz.
    Engem nem zavar, hogy a problémádról írsz, hisz azért van a fórum. Ami szemet szúrt, az az, hogy nem a probléma MEGOLDÁSÁN vagy, hanem pörögsz azon, hogy videót akarnak, vagy bármi egyében.
    Hidd el, nekik sem érdekük, hogy postázgassatok egymásnak oda-vissza kontinenseken át.
    Az ő szemszögükből: mi van, ha nem is szar a tábla, csak nem tetszik, akármi. Ezért kérik a videot, hogy lássák, hogy mi a helyzet.
    HA a videon látják, hogy mi a gebasz (töltő nélkül töltést ír stb) AKKOR visszaküldetik a te kontódra (a linken elolvashatod, hogy miért a normál postát javasolják a csomagküldő cégekkel szemben /vámot, egyéb költségeket nem állnak, azt rádverik/), majd az ő költségükre kapsz egy másikat.

Az, hogy te ilyen formán nem küldenél csomagot, az szintén nem az ő bajuk (lásd feljebb). Egyébként a doboz védelménél nagyságrendekkel többet ér , ha a táblát betekered agyik buborékfóliába, majd 300 méter barna ragszalaggal körbetekered.

Az a küldési mód, amit linkeltem, ad ragszámot, az elég szokott lenni a kínaiaknak. (Az, hogy a ragszám elküldése után egyből feladják-e a csomagot, vagy csak akkor, ha megkapták a visszárut, ez már rajtuk múlik, de szerintem az utóbbi.)

A lényeg, hogy csinálj egy nyamvadt videot nekik valahogy, tedd fel youtube-ra, ott tudod feliratozni, és meglátod, az ügymenet fel fog gyorsulni.
    Ha kell, segítek mind a video feliratozásában, mind az angol levelezésben, hátha nem 2013 nyarára oldódik meg a dolog :)

• Sanzaa

senior tag

válasz Crytek #17696 üzenetére

Egy blogot viszont írhatnál róla a fentebb lévő hasznos linkekkel és a tapasztalataiddal, amint sikerült elintézni.

Új hozzászólás Aktív témák