- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tvamos #16994 üzenetére
Így már kicsit másabb azért a tényállás. Részemről hasonló álláspontot támogatok, tehát inkább adtam ki mindig is többszörösét inkább egy tabletért (Acer Iconia Tab A500, Samsung Galaxy Tab 10.1v, Apple iPad 2 - mind 100 ezer felett volt), de nem volt vele fele annyi nyűg sem, mint egyes kínaiakkal. Mondhatni használni veszem a tabletet, nem legózni, hogy hány csavar van benne, vagy éppen mit alakítsak rajta, hogy ne ropogjon.
Mondjuk én így sem 2-3 évre veszem a cuccokat, mert eddig még 1 évet sem bírt ki nálam 1-1 tablet, mindig cseréltem valami másra. Most az iPad 2 eddig egészen jól elvan, igaz, hogy ez is február óta. Mondjuk ha találok valami nagyon jó árban lévő 4G-s (vagy inkább csak Cellular) iPad 3-at, akkor lehet, hogy én is lecserélem majd, bár most még a választott modell 200 felett van újonnan, annyit meg nem adok érte, 120-130 a max.
Jah, és iPad 3-at vesznek itthon, de Galaxy Tab 7.7-et egy ideje nem, mert csak néhány hétig lehetett kapni tavasszal és azóta sincs belőle hivatalosan itthon.
-
izisz
senior tag
válasz
tvamos #16994 üzenetére
Én ezzel úgy vagyok, hogy némileg csingázott az is, mennyire lehet haxolni a cuccot.
Az, hogy szét kell szedni, esetleg belejavítani, benne volt a pakliban. Azzal, hogy jóval olcsóbb, de cserébe ezt-azt meg kell javítani/korrigálni kell, együtt lehet élni, főleg ha van az embernek némi mérnöki/műszerészi vénája is. Kinti fórumon találtam komplett kapcsolási rajzot a cube-ról. Nekem pl. továbbra is piszkálja a fantáziámat az FM rádió lehetőség és a rajzból kiindulva van rá egy halovány esély, hogy meg is oldható (na nem teljesen általam).
Ilyesmivel egy 100E+ gépnél biztos nem foglalkoznék, mert olyan drága, hogy még szétszedni se merném (főleg mert ugrana a garancia), de itt azt mondom, némi átalakítás itt, némi ragasztó ott belefér. Ha nem munkára veszi az ember, akkor ez a tablet őrület egy játék felnőttek számára, csak komolyabb mint a technic legó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest