- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
scanman #16375 üzenetére
Összefoglalva, szubjektíven :-)
Nincs jelentős különbség, legalábbis ha majd az Aurora wi-fije is rendben lesz.
Az IPS-t kissé parasztvakításnak érzem, összehasonlítva a W17 LCD-jével.
Kipróbáltam tegnap őket napfénynél, mindkettő elég jól látható, szépek, élesek a színeik (teljes fényerőn), az IPS minden szögből látható - egyenletesen, az LCD csak szemből.
De én ezt nem tekintem hátránynak, mert nem jellemző, hogy egy 7"-es tabletet egyszerre többen is nézzenek. Ha meg megakarok mutatni valamit, akkor átadom :-)
Az Aurora gyorsabb - érezhetően is, kivéve böngészés - Antutuban kb. 1500 pont a különbség. 7608 vs. 6151, pedig elvileg azonosak a hardvereik paraméterei. Megnéztem, nem azonosak, az Aurora II. g6 a W17 PRO g4, mindkettő Amlogic Meson6, hogy ez mit jelent (g6 vs. g4) nem tudom.
Autóverseny (Asphalt, NFS-ek) alapból egyiken sem megy. Az Overkill ellenben mindkettőn gyorsabb, mint a Sensation-ömön, pedig nagyobb a képernyő felbontásuk (960x540 vs. 1024 x 600).
Ennyi ami eszembe jutott, ha van még valami ami érdekes lehet - megpróbálok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest