Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
válasz
scanman
üzenetére
Összefoglalva, szubjektíven :-)
Nincs jelentős különbség, legalábbis ha majd az Aurora wi-fije is rendben lesz.
Az IPS-t kissé parasztvakításnak érzem, összehasonlítva a W17 LCD-jével.
Kipróbáltam tegnap őket napfénynél, mindkettő elég jól látható, szépek, élesek a színeik (teljes fényerőn), az IPS minden szögből látható - egyenletesen, az LCD csak szemből.
De én ezt nem tekintem hátránynak, mert nem jellemző, hogy egy 7"-es tabletet egyszerre többen is nézzenek. Ha meg megakarok mutatni valamit, akkor átadom :-)
Az Aurora gyorsabb - érezhetően is, kivéve böngészés - Antutuban kb. 1500 pont a különbség. 7608 vs. 6151, pedig elvileg azonosak a hardvereik paraméterei. Megnéztem, nem azonosak, az Aurora II. g6 a W17 PRO g4, mindkettő Amlogic Meson6, hogy ez mit jelent (g6 vs. g4) nem tudom.
Autóverseny (Asphalt, NFS-ek) alapból egyiken sem megy. Az Overkill ellenben mindkettőn gyorsabb, mint a Sensation-ömön, pedig nagyobb a képernyő felbontásuk (960x540 vs. 1024 x 600).
Ennyi ami eszembe jutott, ha van még valami ami érdekes lehet - megpróbálok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX