- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
aag
őstag
válasz
XDModesty #13756 üzenetére
a buszon állva nem fogom tudni 1 kézben fogni és nyomkodni a 10est...
Kb 35 éve nem utaztam buszon, kocsival járok mindenhová. Viszont elég gyenge a látásom még a 10"-hoz is. Egyébként meg egy nagy darab erős ember vagyok. Akár egy téglát is tarthatok a kezemben órákig mindenféle megerőltetés nélkül. Most akkor visszakérdezek: Szerinted nekem minek kellene 7"-os tablet? Csak azért írtam most ezt, hogy ne mindenki magából induljon már ki. Ide azért nem hiszem hogy csak tornából felmentett 35 kiló alatti gyerekek írnak. Van itt öregember is, mint például én. Nekem is vannak igényeim. Velem is foglalkozhatnának a gyártók. Én nyugodtan elviselném akár a 13-15"-os tabletet is, még ha ötkilós, akkor-is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest