-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
canniball #11306 üzenetére
no, köszön az infót, hasznos volt!
visszaolvastam. nem jöttem rá mire gondolsz jóárasítás alatt. de...
Íme a 7015
a 7020
és a kép szerint a hozzá járó fizikai bill. amo ~5k
olvastam a beszélgetéseteket, hogy az új miért lehet olcsóbb. nem értek hozzá ezért nem szállok vitába, de nem ezért lehet? tudásban nem nyújt sokkal többet(?), csak van hozzá +billentyűzet. nade ezt csak zárójelben gondoltam, a lényeg...
...WayteQ xTAB-70 ebben a 800-as proci erősebb lenne?? Cortex A9 ennyit számít?
főzött romok nem érdekelnek, 2.3 na igen, de együtt tudok élni régebbivel is.Huawei IDEOS S7 Slim: gps, fényképező nem érdekel, teló mindig van nálam. gyári market sem. esetleg 3G miatt meg ez jobban, de nem találtam új, független darabot sehol.
7020 vs. 7015: 15 tényleg jobban néz ki, nagyobb a tárhely. erősebb a 3D gyorsító. de ha jól látom másban nincs különbség a kettő között.
(#11307) nightmare13: köszi! le is beszéltél a használtakról
.
áhh azt hittem már látom az alagút végét, de most megint nem tudok dönteni
mondjuk fizikai billentyűzet kell!! ez biztos
fontos: amit linkeltem billentyűzet, az lehet amit a 7020-hoz adnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest