- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kelzsoca #11037 üzenetére
Hát..
A notebookok közt eligazodok, már ami a hardvert illeti, de tabletben semennyire sem vagyok otthon. Persze a PH-s cikkeket elolvasom, innét ismerősek ezek a Cortex, stb nevek, de ezen kívül nem nagyon vágok semmit.A felhasználás az nagyjából annyi lenne, h képek megosztása bizonyos Facebook csoportokban óránként/félóránként.
Előtte/közben képek keresése különböző témákban az internet bugyraiban.
Esetleg képek retusálása (ha lehet egyáltalán ilyen alkalmazást futtatni Tabletes hardveren.
Mert az így elég gáz, h nem lehet elmenni itthonról, mert osztani kell folyamatosan; és kitalálták, h egy tablet lesz a megoldás.És hát egy iPad biztosan sokkal jobb, de annyi tabletet hirdetnek ilyen 20-30-40-50-60 ezerért is.. hát csak nem lehetnek olyan sz×rok..
Bár az Intel féle Atom procis netbookok se használhatók szinte semmire, (hacsak nincs mellette ION chipset). De akkor már inkább AMD Brazos E-350/E-450. De ez meg már szinte annyiba kerül, mint az Core i3-as noti...
Szóval a tabletek közt is vannak ilyen hardveres kategóriák? Ami alatt nem érdemes venni, mert nem fogja vinni a Youtube videokat sem?
Szóval egyelőre a legolcsóbbat keresem, aztán ha azok nagyon nem jók, akkor mehetünk feljebb az árral, csak egyáltalán nem értek hozzá.
Kábé egyszer láttam élőben ilyet; egy buszon előttem ült egy csaj, annak volt ilyen (fogalmam sincs róla, milyen lehetett), tetszett ahogy nyomkodtanagyjából ennyit tudok elmondani róla..
Nekem ugye hát notim van, én ehhez értek, ezt ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest