- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Na de így máris előrébb vagyunk, hogy van konkrét típus is amit leírtál, hiszen nagyon nem mindegy, hogy 10,1"-os ilyen tokot keresel, vagy a Galaxy Tab 2 10.1-hez kell ilyen tok. Már csak azért is, mert utóbbira akár még lehet is ilyen jellegű tok.
Ha nem is pont ilyet, de hasonlót gyárt a Belkin is. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Laci13 #42091 üzenetére
Egyértelmű, hogy a TF701T, hiszen jóval nagyobb felbontású kijelzője van (2560×1600 vs 1280×800), újabb processzora (Tegra 4 vs Exynos 4412), valamint amíg a Note 10.1 már több, mint egy éves, a Transformer Pad most jelent meg. Ha nem használnád a tollat, akkor nem sok minden szól a note mellett, azonban az ASUS esetleg egy billentyűzettel is vehető.
Hozzákell viszont tenni, hogy nekem kevésbé tetszik a vastag káva ami az ASUS kijelzőjét öleli körbe, illetve én azért is csalódtam, mert a dokkoló háza műanyag lett, nem fém.
Persze ha esetleg a Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) verzióra gondoltál a Samsung alatt, akkor teljesen más a helyzet, akkor a válasz még nehezebb, komplikáltabb, mert nincs még hazai megjelenési ideje és ára az új Note 10.1-nek.
-
z0d1AK
nagyúr
Gondolom akkor te egy olyan kiegészítőt szeretnél, ami billentyűzetes tokként funkcionál. Ahogy látod, ez iPadre van, azonban mint univerzális, ilyenből csak a nagyon ormótlanul, rondán kinézőek vannak. Ilyen stílusú azért sincs, mert 10"-os tablet esetében is van ezerféle dizájn, káva méret és csatlakozó/gomb elhelyezés. Így mondhatom azt is, hogy olyat ami így látatlanban jó a tiedre és leginkább hasonlít is a képen látottra, nem fogsz találni, csak a gagyi megoldásokat, mint amit a képen is látszhatsz:
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #42031 üzenetére
Az infók alapján nyáron lezárult elvileg az MT6592 fejlesztése és ki van adva a gyártóknak, hogy készüléket is hegesszenek köré. Ez várható ugye Q4-ben.
Nyilván célszerű megvárni azt, hogy mit akarnak kihozni belőle a gyártók, mert lehet jót is, meg elgagyizni is lehet, mint tudjuk. De ez csak egy példa volt, ha már a MediaTek volt felhozva. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
fateless #42028 üzenetére
Egyrészt mint írtam, az Apple is TALÁN a jövő héten jelentheti be a retinás iPad minit, ha egyáltalán retina kijelzőt kap. Ha ez meg is történik, akkor is szerintem 1-2 hónap, mire kész, piacon lévő termékkel reagálja le ezt az androidos kínai piac.
És a felbontás emelkedése együtt járhat a hardver emelkedésével is. Te éppen a MediaTeket említetted. Náluk készen van a telefonokba szánt nyolcmagos SoC, amely a Snapdragon 800 natív teljesítményétől nem sokkal marad el a benchmark eredmények alapján. Az eddigi gyakorlatnak megfelelően valószínűleg érkezik majd tabletes verzió is az MT6592-ből.
Más gyártónál is készülnek az új egységek, az AllWinner is jön big.LITTLE architektúrával. A Rockchip most még hallgat, valószínek tartom, hogy ők januárban a CES-en lepleznének le valamit, mint ahogy tették ezt idén is.
Na meg az, hogy jön az új retina kijelző, az nem azt jelenti, hogy azonnal el kell dobnod neked is a már meglévő eszközöd....
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
randras #42022 üzenetére
Ha nem is feltétlenül azzal (nem lehet tudni, hogy a kimaradt, vagy nem megfelelő minőségű kijelzők melyekbe kerültek bele), de szinte biztos, hogy a gyártóknak azért érte meg elkezdeni ilyen panelt gyártani, mert az Apple nagy mennyiségű rendelést adott le ilyen paraméterekkel. Pont ezért is írtam, hogy lehet sírni, hogy kicsi a felbontás, ennek ellenére nem várható változás amíg az Apple nem lép. 22-én bemutató, várhatóan akkor jön a második generációs iPad mini, azonban hogy abban lesz-e Retina kijelző, az még mindig talány. Ha igen, akkor valószínűleg 2014 elején elárasztják a piacot a retinás 8"-os androidos tabletek.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #42020 üzenetére
,,a felbontás viszont lehetne nagyobb, mondjuk 1280X800"
Egyrészt, mint látod, ez 4:3-as képarányú, azaz nem 16:10-es, ezáltal nem lehet 12800×800 képpontos. Másik meg, hogy ki ad ennél nagyobb felbontást 7,9"-on?
Senki. És hogy miért nem? Mert az Apple rendelt még nagy mennyiségeket, azokból nem maradt ki. Figyeld meg, addig nem lesz 7,9"-on (4:3) 1024×768-nál nagyobb felbontású kijelzővel szerelt androidos tablet, amíg az Apple ki nem adja a retina kijelzős iPad minit. Ahogy ez megtörtént, rögtön egy hónappal később már jönnek is a kínai csodák ugyan olyan felbontású kijelzővel, majd valószínűleg egy fél évvel később már a hazai piacon is lesznek ilyen modellek. -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
zsöcimaci #41992 üzenetére
30 ezerért nem kapsz se Samsungot, se 10"-ost, még használtan sem nagyon. 7"-os, olcsóbb kínai modellek játszanak, kétmagos proci, 1024×600 pixeles TN paneles kijelző, 4-8 GB háttértár, 1 GB RAM. Ezek hátránya lesz viszont, hogy bár filmezhetsz rajta, a gyenge kijeltő miatt az élmény nem lesz túl jó, illetve kérdéses lehet, hogy mondjuk egy filmnél többet bír-e majd az eszköz mondjuk akkumulátorról magasabb fényerőn.
Esetleg a ConCorde tab Rokee lehet ami 25 körül megkapható itthon.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
zsöcimaci #41987 üzenetére
Hagyományos tévét szinte biztos, hogy nem lehet távvezérelni wifivel, csak azon kevés tablettel, amelyen van infra port.
Smart TV-nél esetleg már opció lehet erre, ott is csak akkor, ha a tévé gyártója nyújt olyan androidos programot erre a célra amely wifin keresztül kommunikál a tévével. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
whiskeys #41867 üzenetére
Ezt írja a Bluetpanther, aztán vagy az van benne, vagy nem. A többinél meg szarnak rá a gyártók, hogy milyen ram van benne. Igazából gyakorlati előnye jelen pillanatban, főleg ebben a kategóriában egyáltalán nincs.
A RAM mennyisége már önmagában kevés, így annak a sebessége nem sokat javít a helyzeten. -
z0d1AK
nagyúr
Mivel ez egy low-end, erőteljesen belépőszintű tablet, egy jobb okostelefonnál is kisebb akkumulátorral (2200 mAH), egyáltalán nem csoda, ha csak 2-3 órát megy, sőt.
Igazából 25 ezerért számos jobb, ajánlottabb készülék van, pl. CC tab Rokee. Ez az Overmax ezzel a hardverrel nem ér többet 15 ezer forintnál. -
z0d1AK
nagyúr
A tbj007 által ajánlott márkás modellek mellett most került hozzám egy B brandes modell is ami megfelelhet: Nextbook Premium 7 SE.
7"-os 1024×600 pixeles IPS kijelzője van, nem túl erős, de használható kétmagos Qualcomm processzor van benne 768 MB RAM-mal, beépített 3G, GPS, telefon funkció, illetve Android 4.0. Ahogy nézegettem, az árak 40-45 ezer között mozognak. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
GazRic #41746 üzenetére
A Galaxy Tab 3 10.1 hardverben közel megegyező az általam említett MeMO Pad 10 FHD-val, azonban utóbbinak lényegesen nagyobb a felbontása.
Samsung fronton a Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) várható 2560×1600 pixeles PLS kijelzővel, valamint Exynos 5420 Octa-Core / Snapdragon 800 Quad-core kiépítésben, azonban hogy ez mikor jelenik meg Magyarországon, valamint milyen áron, azt még homály fedi. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
GazRic #41738 üzenetére
Ezekkel az igényekkel akár kettőt is tudsz vásárolni kényelmesen a leírt 170K-s keretből. Ha ennél több nem kifejezetten kell, akkor akár a Samsung Galaxy Tab 2 10.1 is tökéletes választás. Ugyan tavalyi modell, de szerintem átlagos használatra még jó ideig megteszi majd (mint ahogy a legelső Galaxy Tabot is használják még jó páran 2010 óta a mai napig).
Ha esetleg időben és specifikációban is fentebb lépnél egy kicsit, akkor ASUS MeMO Pad 10 FHD, aminek a kijelzője már 1920×1200 képpont, illetve egészen friss modell.
A 170 ezer forintos keretet kiaknázva pedig szóba jöhetnek a high-end modellek, mint az Xperia Tablet Z, vagy az új Transformer Pad (TF701), igaz utóbbi csak később érkezik, bár az Xperiához képest szerintem csak a billentyűzetes dokkoló ami előnye, ettől eltekintve inkább a Sony-t választanám.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie #41677 üzenetére
A touchscreen problémára még most is viszonylag sokan panaszkodnak, bár ennek a hibának az eredete kérdéses, nálam nincs ilyen gond.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie #41675 üzenetére
Mondhatni igen, bár gondolom ennyiért USA verziót kapsz, ami csak ott garanciális, itt nem.
Én 70 ezerért vettem a sajátom Németországban, nem bántam meg ennyiért. -
z0d1AK
nagyúr
Értem én, de számos "nagy játék" még low-end hardveren is jól fut. Erre példa az, mikor 20-30 ezer forintos tableteken, telefonokon fut nagyjából hibátlanul a Real Racing 3, Modern Combat 3, vagy éppen a Need for Speed.
Igazából nem hiszem, hogy mondjuk egy év múlva a legtöbb játék különbséget tesz majd futás-minőséget tekintve a Snapdragon 600 és 800 között. -
z0d1AK
nagyúr
Mit sem érsz a csúccsal, ha nincs rendesen optimalizálva esetlegesen a szoftver. Hiszen ott az Amazon rendszere, a Fire OS 3.0, azzal nem egy android élményt kapsz, hanem egy szolgáltatás-orientált felületet, ahol bizony fizetni kell.
Ha készül rá custom rom, azt nem tudni milyen lesz. És jó példa arra, hogy a nyers erő és a Snapdragon 800 mit sem ér önmagában, nem más, mint az LG G2. Ezt a képet ma készítettem (igaz, ma jött össze ilyen először), azonban a szoftver kínjai miatt bizony előfordul, hogy a menübe lépéskor várok arra, hogy megjelenjenek az ikonok.De feltenném a kérdést, mire nem elég a Nexus 7 hardvere?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
bad-Mc2 #41372 üzenetére
Én a Toshiba új Tegra 4-es tabletjében, az Excite Write-ban találtam lehetőséget arra, hogy USB-n csatlakoztatom a nyomtatót (esetemben egy Samsungot) és azon keresztül nyomtattam. Ezt egy beépített gyári alkalmazás biztosította, hibátlanul működött. Ez a modell még nincs piacon, valamint az ára sem lesz annyira olcsó. Azonban ott az Excite Pure, ami egy "olcsóbb" tablet, előfordulhat, hogy ezzel működik ez a megoldás. Meg kell érdeklődni a gyártónál, hátha tudnak valami okosat mondani rá.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
MittuDomain_ #41231 üzenetére
Az nem lesz meg itthon 50000 ezer forint alatt.
53 ezerért azonban nem-refurbished original újat is lehet akár rendelni. -
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CHIPman #41141 üzenetére
Szerintem az ilyen kiterjesztett garanciát nem az ASUS adja, hanem az Euronics vállalja be saját kútfőre. Bár szerintem ennél az üzletláncnál én hosszú távú nem gyártói garanciát nem fizetnék, mert ez pont az a cég, aminél mondhatni nem tudni, hogy melyik nap lesz, amikor esetleg már ki sem nyitnak. Én nem jósolnék nekik 5 évet. Akkor meg ha mondjuk egy év múlva befuccsol a cég, akkor nézheted a hátralévő 4 év kifizetett garanciádat amit nem tudsz hova vinni majd.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #41037 üzenetére
Valószínűleg az azért kevésbé nyugtatja a kérdezőt, ha 95 ezer ft-nek megfelelő USD lesz jövő hónapban az USA-ban.
A hazai megjelenésről igazából semmilyen hivatalos információ nincs még kikommunikálva. Én ahogy írtam, nem lepődnék meg egy 140 körüli nyitóáron sem, már csak azért, mert szerintem az Lg a G padot inkább társítja majd a szintén drága Note 8.0 ellenfeleként, mint a Nexus 7 (2013) ellen. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
tjb007 #41030 üzenetére
90 ezer a G Pad 8.3-ért? Ezt azért Te sem gondoltad komolyan, Magyarországon élünk!
Hiába tudja kb azt, mint a Nexus 7, szerintem bőven 100 felett lesz itthon a wifis modell is, arról nem beszélve, hogy mivel még a G2-ről sem tudni mikor lesz, a G Pad sem igen lesz szerintem novembernél hamarabb nálunk. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #40697 üzenetére
A Dual-core szó elérte azt a szintet az AllWinner A20-szal, hogy már nem feltétlenül előny, vagy értéknövelő kifejezés. A multitasking, mint olyan szinte halott rajta. Mind a ConCorde Tab Rokee, mind a Koobe S7 Easy Dual képes befagyni hosszú másodpercekre mikor mondjuk elindul egy alkalmazás frissítés a Google Play-ről.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
masholnap #40656 üzenetére
Be kell menni egy Media Marktba és végig nyomogatni az összes kirakott tabletet. Hamar megérzi majd a barátod is, hogy mekkora különbség van a 20 ezer és a 120 ezer forintos készülék között, igaz, ott még nem is lehet teljes részletességben felfedezni a különbségeket.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
masholnap #40654 üzenetére
Igazából a többi, 20-25 ezres gép is hasonlót produkál. Ez volt az RK3168-as masina a kezeim között, nem tudom, hogy 1 GB RAM-mal mit csinálna. Az biztos, hogy az AllWinner A20-as cuccok 512 MB, vagy 1 GB RAM-tól függetlenül is gyengék. Rockchip RK3066-os tablet alá nem adnám, azzal nem voltak még ilyen problémáim.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
masholnap #40652 üzenetére
Akkor vegyél 20K-ért P1010-et. Én pont ma küldtem vissza a 20K-s MyAudio 708DR-t. Két mag, 1024×600 pixel, 512 MB RAM és Android 4.2, de nem mondható el róla, hogy normálisan használható. Amikor hosszú másodperceket kell várni egy billentyűzet megjelenítésre, vagy éppen arra, hogy a főoldalra lépve megjelenjenek az ikonok, akkor az azért elég bosszantó, bármennyit is fizet érte az ember..
-
z0d1AK
nagyúr
Az Expansys leakciózta a Nexus 7 (2012) tabletet 16 GB háttértárral 48 ezer forintra! Persze erre még rájön közel 5000 ft szállítási költség, de így is új, nem refurbished verziót lehet kapni 53 ezer forintért, ami nem rossz, főleg azoknak, akik eddig húzták a szájukat az újracsomagolt modellért!
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nagypasztor #40414 üzenetére
A kapacitív kijelzőhöz szánt stylusok mind nagy fejűek.
A vékony, ceruza-szerű heggyel rendelkező verziók a régi, rezisztív kijelzőhöz készült, amikor még nyomni kellett a panelt az érzékeléshez.
Ez utóbbi nem használható a kapacitív kijelzőkkel, egyszerűen nem érzékeli.
A hozzá való stylusok meg kb. olyan vastagon is fognak, mint amennyire gondolja az ember, az mondhatni semmilyen értelmes alkotásra nem megfelelő. Írni ténylegesen csak azokon a készülékeken lehet, amit ennek megfelelően készítettek fel, ezt a "sok" készüléket pedig fel is soroltam.Navon: otthonról valószínűleg sehogyan sem állítod meg azt, hogy az alaplap jó-e a készülékben. Mondanám, hogy beviszed a Navon szervizbe és ott megnézeted - bevizsgálási költségért - de szerintem annak az elb.szott márkának még szervize sincs.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
nezo11 #40405 üzenetére
Erre nagyjából egy átlag tablet nem megfelelő, lévén a kapacitív stylusok feje elég nagy, normálisan írni nem nagyon lehet velük. Erre "célhardver" kell, eddig csak olyan készüléken láttam normálisan megvalósítva a jegyzetelést, ami erre is lett kitalálva. Ha "olcsóbb" készüléket nézünk, akkor a Prestigio MultiPad Note 8.0 3G , ami 90K. Vagy drágábban a Galaxy Note 8.0/10.1.
-
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CHIPman #40352 üzenetére
,, iPad-re pendriveot sehogy nem tudsz rákötni"
Olyan bátran állítotok határozottan dolgokat, hogy néha már-már félelmetes.
Azért, mert te még nem találkoztál ilyen megoldással, akkor biztos, hogy nem is létezik megoldás?
A tbj007 által felvázolt kiegészítő+jailbreak sem szükséges, létezik olyan pendrive, ami bármilyen módosítás nélkül csatlakoztatható az iPadhez, iPhone-hoz és tökéletesen működik az adatok másolása, olvasása, írása oda-vissza. Ez nem más, mint a PhotoFast i-FlashDrive. Saját kézzel próbáltam, saját készülékkel is, semmi probléma nincs vele, hibátlanul működik! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
#40485120 #40293 üzenetére
Mivel fogalmam sincs, hogy melyik fáról akasztották ezt a tabletet, egyáltalán nem tudom azt sem, hogy bármelyik WayteQ ROM jó-e hozzá, vagy egyszerűen csak kinyírod garancián kívül vele a készüléket.
Hozzá téve, hogy még így sem értem a root kérdését. Miért kellene hozzá root?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
#40485120 #40287 üzenetére
Valószínűleg szoftveres bug. Az "aTAB", vagy mi is azon márkák közé tartozik, amivel nem lehet mit kezdeni, nincs support, de igazából még hazai képviselet sem.
Ha szerencsétek van és visszaviszitek az Euronics-ba, akkor egy sor rinyálás után talán beveszik garanciába, bár nem hiszem, hogy valamit alkotni lehetne vele. -
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Satra74 #40276 üzenetére
Ez nem 3G-s, csak wifis. A 3G-s verziója a P3100-as. Arról nem beszélve, hogy ilyen áfacsaló sufniGSM-ekben nem is ajánlott vásárolni, hiszen nem csak 0% áfával árusítják a készülékeket, hanem külföldről, jellemzően Ázsiából hozott készülékeket árulnak, egy év pince garanciával, ellentétben a gyári két éves Samsung jótállással.
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Nem akadt meg, független modellekre is van már egy ideje Jelly Bean.
(#40193) mike1334 : Az Overmaxról szinte felesleges tesztet várni. A Conflex, mint egyetlen hazai kapcsolat a gyártóhoz, szinte csak értékesít, nem foglalkozik különösebb supporttal. Én is kerestem őket, hogy adjanak ki tesztre tabletet, még válaszra sem méltattak, arról nem beszélve, hogy elég érdekes szokott lenni néha a Facebook kommunikációjuk is...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
pixelblondie #40187 üzenetére
35 ezerig 3G-s gépek újonnan nem nagyon vannak, talán 1-2 modell, de az is régi, belépő hardverre épülve. Ennyi pénzért vagy használtan, vagy előfizetéssel, szolgáltatónál találhatsz használható alternatívát. Pl. Galaxy Tab 2 7.0 P3100.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
laszlohu #40184 üzenetére
,,Adobe - éknál dolgoznak azon, hogy a flash player megint támogatva legyen,"
A probléma ott van, hogy most sem támogatott az Adobe-nál. Az Android támogatását tavaly abbahagyták, még a nyáron, talán egy-két nap eltéréssel, de pont egy éve került le a Google Play-ből a Flash Player is. -
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
andrás47 #40000 üzenetére
Kérdés, hogy mi éppen a hasonló ár. Mikor megjelent 37 ezer forint körül márciusban, akkor éppen nem számított a legjobb vételnek.
A kijelző betekintési szögei nem éppen a legjobbak, ha ettől el tudsz vonatkoztatni, akkor az RK3066&1GB RAM páros nem rossz, de 25-nél többet ma már nem biztos, hogy adnék érte újonnan. -
z0d1AK
nagyúr
Ez egy 2012-es low-end modell, ami azt jelenti, hogy ha tavaly is csak belépőszint volt, akkor így egy évvel később sem lett jobb. Igazából egyetlen érv ami mellette szól, hogy működik (HA működik). A nyelv mindig kérdéses ezeknél, mert a kínaiak bizony szeretik az elérhető billentyűzet kiosztásokra is ráírni néha, hogy nyelv.
-
z0d1AK
nagyúr
,,ha jön a kolléga, és érdekli, akkor meg lehet neki mondani, hogy még nem kapható, és kész! Nem ismertem magamra, ezért kérdeztem!"
Na pont ez a baj, hogy a "felbuzdítás" úgymond az ilyen linkekkel, holott ezt a tabletet ilyen formában sosem találod meg (hiszen mint írtam is, itt nem egy konkrét modell van, hanem egy konfigurálható verzió). Tehát aki venni akar 1000, vagy több tabletet, az megkeresi őket, kiválasztja a házat, a RAM típusát, a háttértár méretét, etc, majd a saját nevével piacra dobja. Ez a link tehát maximum a brand márkáknak lenne érdekes, de nem hiszem, hogy ők ide járnak vásárlási tanácsokért, hogy mit hozzanak be.Tehát a linkeddel maximum néhány értelmetlen kérdést szülsz majd azoktól, akik feltételezik, hogy ez bizony megvehető a linkelt formában.
-
z0d1AK
nagyúr
Ezzel csak az a baj, hogy a legtöbb kínai tablet csak a leírásban néz ki jónak, mert ott azt lehet hazudni, amit nem szégyellnek.
Példaként el ne hidd, hogy egy 7"-os tabletbe ezek beletettek egy 7000 mAh-es akkumulátort, mikor a legtöbb 7-8"-os sem kap Kínában 4000 mAh-nél nagyobb telepet, sőt a jóval nagyobb, márkás Galaxy Tab 3 10.1-ben is csak 6800 mAh-es telep van.Az meg csak a slusszpoén, hogy ez amit linkeltél, az nem egy kész, megvásárolható termék, hanem egy OEM alap kiépítés. Ezt lehetne kínálni Prohardver, Mobilaréna, vagy akár Logout márkanévvel is, ha megvennél legalább 1000 darabot. És akkor az árnak megfelelően választhatsz, hogy milyen RAM-ot kérsz bele, mennyi és milyen háttértárat, kell-e Bluetooth és így tovább.
És nem megbántásból, de ésszel kéne ajánlgatni bármit is Kínából, főleg ilyen esetben, hiszen te is úgymond kiemelted ezt most, mert hogy jónak tűnik. Holott konkrétumokról, árról, minőségről szó sincs, és mint írtam, ez nem egy darabos tételben érhető el...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
szlovibuki #39627 üzenetére
Annak közel sincs akkora áram felvétele, így azzal nem kéne hogy probléma legyen. A merevlemezeknél a motorral a van a probléma amit meg kell hajtani, ez igényel akkora teljesítményt, ami károsíthatja a tablet áramkörét.
-
z0d1AK
nagyúr
Kérem szépen, nálam már nem kevés androidos szerkezet járt, telefon, tablet egyaránt, de olyat még nem láttam ami nem tud beszaggatni. És igen, Nexusok is voltak ám itt, azoknál is előhozható a jelenség. Mondhatni ez android gyerek-betegség. Nyilván nem kis különbség van a 20 ezer forintos Ghoo és a 130 ezer forintos androidos tablet között, de full reszponzivitást ott sem fogsz sajnos kapni, bár általánosságban azért már jó.
Windows 8: azért arra számolt, hogy az Atom proceszoros masina a T420-as szintjét se biztos, hogy mindig hozza majd, ha a processzor éppen elég is lehet, akkor a vérszegény 2 GB RAM, vagy a szintén kevés belső flash tárhely fog szépen elfogyni. Sajnos normális használatra ezekkel a specifikációkkal a Miix és társai nem túl sokra elég. Arról nem beszélve, hogy nem hiszem, hogy túl sok életképes játék fut egy ekkora vason.
Pont az ellen tiltakozol egyébként ami mindent tud, gondolva itt az iPadre. Igazából a márkás androidos gépek közül egyik se nagyon kínál magas felbontású kijelzőt 130 ezer forint körül. Talán csak az új ASUS, de az is egy olcsósított modell. Az iPad 4 meg pont a felhasználói élmény miatt olyan jó, amilyen. Hasít a böngészés és minden.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
sinkaa #39566 üzenetére
Ez mondhatni miért kérdés? Specifikációt nézve a MeMO Pad FHD 10 szinte minden elemében jobbnak tekinthető, mint az Xperia Tablet S. Igaz, procinál van nem kis eltérés, de ha csak nem találkozik a felhasználó x86-os inkompatibilitással, akkor bizony igen jó szolgálatot tesz a Z2560.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
CHIPman #39490 üzenetére
Ezek szerint már vagy három hónapja lassan.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
yaastreet #39343 üzenetére
Miért lenne mocsokság az, hogy a jogszabályokat betartva áfát kéne fizetni? Arról nem beszélve, hogy hivatalosan neked van áfa fizetési és bejelentési kötelezettséged.
A money back akkor működik, ha vissza is küldöd a terméket amit rendeltél, na most kérdés, hogy bármit is rendelsz, megéri-e azt visszapostázni Kínába, ami átlagosan legalább olyan 5 ezer forint. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Treff86 #39301 üzenetére
A Kindle Fire HD 8.9 itthon hivatalosan nincs forgalomban, így minden bizonnyal boltban sem nagyon találkozol vele. Az Amazon már szállítja Magyarországra, ha megrendeled, de akkor is külföldi raktárból. Max esetleg egy-két sufni GSM-ben ha találkozol vele, bár ebben sem vagyok biztos, hogy valaki bevállalta.
-
z0d1AK
nagyúr
Ezért szoktam mondani, hogy ha magánember ad garanciát, azzal jellemzően ennyit is érsz, ezért kell a céges háttér és a papír a vásárlásról, garanciáról.
A Vatera külön vicc, legalábbis ami ott megy. Minden létező szart feltesznek Kínából, és ezek 90%-a azt a gusztustalan üzletpolitikát folytatja, hogy ha te ott tőle megrendeled, kifizetteti a terméket, lefölözi a hasznát, majd megrendeli hozzád Kínából ami 3-4 hét alatt érkezik meg. És az ekkor annyira reklámozott 1 éves garanciára is rámondja, hogy "gyártói garancia", és küld vissza te a kínaiaknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Háztartási gépek
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest