-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
yaastreet
csendes tag
válasz
z0d1AK #39344 üzenetére
Egész egyszerűen azért, mert nem értek egyet vele. That's it. Egész Európán belül az egyik leggyengébb adó morállal rendelkező ország vagyunk, tehát szerintem nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel és valószínűleg erről nem a sok buta ember, hanem a "király" adórendszerünk tehet. Hogy a munkáltatóm által adózott fizumból miután én is adóztam belőle, egy kínából rendelt termék után adózzak, csak azért mert Mo-n belül szeretném használni és nem Franciaországban, úgy hogy annak az előállításához/forgalmazásához az államunknak semmi köze, szerintem mocsokság
De még ha arról lenne szó h 10%, rendben, de majdnem az egyharmadát elkérni valamihez amihez köze nincs. Ez a véleményem, bocsi.
Ezzel be is fejeztem a flame war-t, csak nem értettem miért ütközött kritikába a meglepődésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG LCD és LED TV-k
- GTA V
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Medence topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest