Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Ramoskaa #88021 üzenetére
Ár-érték arányban jelenleg a mi pad a bajnok droidos vonalon.
Samsung termékek túlárazottak, ha csak a gépet nézzük, viszont szolgáltatásban és támogatásban is ő kínálja a legtöbbet droidon. Az S széria alá nem szívesen mennék. Az áruk viszont hümm. (Volt egy kis órajel visszafogás mizéria, amit elvileg feloldanak. Bár ezt jeleztem, de senki nem hitte el nekem.)
Az iPad9 alapkiszerelésben a legolcsóbb és az egyik legjobb táblagép. Viszont nincs 120 fps.
Az iPad Air most kapott egy bitang erős processzort, még elfogadható áron. Nincs 120 fps.
Az iPad pro a legtöbb, mi adható. 120 fps is adott. Nem olcsó.
Minden iPad kap minimum 5 év főverziófrissítést és további biztonsági frissítéseket azon túl.
Egyik iPad sem rendelkezik bővíthető háttértárral és nem igaz, hogy minden alkalmazás tábla nézetbe van rendezve és az alkalmazások itt is hajlamosak kifagyni.
A 120 fps-t sokszor említettem, mert nekem fontos. Nagyon megszoktam és megszerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest