Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Nem tudtam melyik topikra írjak, mert összetett a kérdés. Lényeg, hogy vettem ikreimnek 1-1 Lenovo TB-X605F 10"-os tabletet. Mivel 6 évesek múltak, készítettem 1-1 gyerek gmail fiókot nekik, szülői felügyelettel. Ezzel telepítettem mindent a gépekre. gyerek youtube stb (normált nem engedte még szülői joggal sem...)
NAde, szinte semmit nem lehet vele csinálni így és már nekem a szülői jogokkal sem hagyja letörölni ezt a szar fiókot. Egy 3 éves korban ajánlott mesét nem enged már lejátszani.
Valaki meg tudja mondani hogyan tudom gyári állpaotba visszaállítani így a tabletet? Ugyanis nem engedi, még szülői joggal sem... a két fiókot törölném és inkább tennék rá kontrolláló programot, mert ez így nem működik csak a baj van vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest