Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabónagymer
aktív tag
Továbbra is ez a masina érdekel: ViewSonic Viewpad 10.
Megnéztem egy igen jó kis bemutató videót róla itt a PH-n, és SZERELMES lettem ebbe a gépbe!
A forgalomba helyezéskor 160E Ft-ot kóstált. Mint azt megtudtam, több mint egy éve dobták piacra, és már ki is futott. Ha valaki tud valamit arról, hogy most mi árban van, és hol leghet beszerezni, tájékoztasson már, legyen szíves, mert jövőév elején szeretnék beszerezni egy ilyen masinát, ha lent van 100 alatt az ára.
Egy átlagos, hagyományos, csak wines, csak androidos gépeknél van ami letörje az árat, mert jönnek az újabbnál újabb gépek. De egy ilyen kombónál van ami letörje az árát a kategóriájában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 11
- RAM topik
- Windows 10
- Autós topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest