Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2026. január
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti199501
újonc
Segítségre lenne szükségem van egy Navon predátor 10 es tabletem amit az őcsém eláligatott a recovery menüben ès perpilanat ennyit csainál a tablet hiába hagyom fél napon keresztül is tölteni https://kepkuldes.com/image/Nvej5 na most az elmondása szerint a wipe cache patrition,reboot to bootloader, és a view recovery ban járt ez a recovery menü https://kepkuldes.com/image/ND71B na most próbáltam rá másik firmware keresni de sehol nem találtam bár nem vagyok valami nagy guru szóval esélyes hogy elcseszném próbáltam pc re csatlakoztatni és suit-al helyrehozni de nincs bekapcsolva az usb hiba keresés és a Navon nem is adott ki hozzá suit-ot szóval nincs ötletem nem nagy dolog egy olcsó nem olyan erős tablet de szeretném megcsinálni valami ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Octopath Traveler 0 teszt
- iPhone topik
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini PC
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 94 % Akksi, MS4168
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX