- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Márciusi pillanatkép a hardverpiacról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olyat hallottam már hogy egy játékból lesz mobilos verzió, de olyat hogy egy mobilosból lesz konzolos verzió és ez még jó is, na ilyet még nem hallottam. Mégis, amikor azt írod hogy "ha valaki nem tudna a program efféle előéletéről, soha meg nem tippelné, hogy az létezett" az kb totál meg is győz arról hogy ez tényleg elhagyta a mobilos dolgait.
A város pusztulásáról szóló részben pedig KK Grath-et vélek felfedezni.
#1 Lnb.
Szerintem azért érdemes smegjelenés szerint tolni az octopathokat mert így nem visszafelé fejlődnek a mechanikák.
Egyébként én is az első résznél tartok évek óta.
A Sea of stars nekem lement és imádtam, de akkor már a Chained Echoest-t se felejsd el.
Star ocean nekem is listán van, a Dragon quest 7 demot meg most játszom és nagyon tetszik.
Szóval nekem is bele kell huznom a végigjátszásokba de neked m3g sokkal jobban!
-
V. Fanni97
újonc
Érdemes sidequesteket vállalni, és akkor kiegyenesedik a sztory, kicsit kusza de ne add fel
-
Hikaru003
csendes tag
A cikk írójának üzenem, hogy ne adja fel olyan gyorsan. 😃 Ha végig játszod az elsö részt (bár valóban számos side quest mögé rejtve) akkor a sztorik össze forrnak. Méghozzá az egyik kedvenc Final Boss fightom a JRPGk világában.
-
.LnB
titán
Bakker, hogy én mióta halogatom a Octopath Traveler kipróbálását. Azóta, hogy már megjelent belőle még két rész..
Hát ez szomorú.
Bár most sincs esélye sajnos, mert Grath annyira dicsértétek a Kingdom Come Deliverance II-t a podcastben, hogy azt vettem meg, és estem szerelembe vele... Elképesztő. A KCDII előtt meg még gyors lenyomtam a It Takes A War-t, azt is a te írásod miatt.Ha valamikor Octopath Traveler-re adnám a fejem, akkor már lehet, hogy jobban játok ezzel a 0-val nem? ÉS most, hogy ezeket a sorokat írom, beugrott a Sea of Stars is, az is még kimaradt.
És most, hogy kerestem a Sea of Stars nevét (mert nem ugrott be hirtelen), belefutottam a Star Ocean: The Second Story R tesztedbe. Ami megint csak marha jól néz ki. És akkor a Dragon Quest remakekbe már, még írás szinten se kezdek bele.. Ezek mind mind kimaradtak. Pedig szeretem az ilyet. De most KCDII van, teljes a szerelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenbook 14 UX3405MA, I7 Ultra 155H, 16GB Ram, 1TB SSD, OLED kijelző, garanciás
- Dell D800 23-éves , jó aksi , full-HD , dedikált vga , retró csemege !!!
- Lenovo IdeaPad Slim 3 // AMD Ryzen 3 7320U // 8GB RAM // 240GB SSD // magyar billentyűzet //
- GAMER PC // AMD Ryzen 5 3600 // 16GB RAM // 512GB SSD // RX 6700 XT
- ASUS RT-AX92U AX6100 Tri-band WiFi6 gigabit AiMesh (2-Pack) Wi-Fi router
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.24-ig garancia, számlával!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ez szomorú.
És most, hogy kerestem a Sea of Stars nevét (mert nem ugrott be hirtelen), belefutottam a Star Ocean: The Second Story R tesztedbe. Ami megint csak marha jól néz ki. És akkor a Dragon Quest remakekbe már, még írás szinten se kezdek bele.. Ezek mind mind kimaradtak. Pedig szeretem az ilyet.