Hirdetés
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
®abstract®
üzenetére
Miket próbáltál? Azokban minden működött?
Én most az Android x86-t próbáltam egy windowsos tableten. Ez nem emulátor, külön partícióba vagy akár a win mellé is felmegy, csak nem működik tökéletesen gyakorlatilag egyik változata sem. Próbáltam a 7.1-rc2-t, 6.0-t, ... most azt hiszem a 4.4 megy, még talán ez a leginkább használható ezen a gépen, amivel már "csak" annyi a baj, hogy nem működik a hangerőszabályozó gombja a tabletnek és nem tud sleepelni. ... Na, ezért kérdezem, hogy az emulátorokon _minden_ rendesen működik-e?
(Én ezzel csak játszadoztam, van egy Lenovo Tab4 plus 10 is rendes használatra. Majd ha emulátor vagy valami önálló android port is fut így az egykori win tableten akkor lehet, hogy én is ajánlani fogom az "alternatív megoldásokat", de addig nem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX