Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordpaduc
csendes tag
Üdv! Van egy pár éves Wayteq tabletem, elvileg eléggé elcseszett széria, mindenki panaszkodik rá, nekem is 3szor volt szervízben, ugyan azzal a hibával... Kérdésem az lenne: bekapcsoláskor csak a logóig jut, nem reagál semmi másra. Olvastam hogy jött rá frissítés és az a rendszerbeli akadozásokat javítja úgy ahogy, de sajnos gépről nem tudok semmit se kezdeni vele ugyanis nem kapcsol be és nem érzékeli az asztali.. Valaki tudna bármi tippet adni hogyan tovább? Szervízbe nem akarom vinni, a garancia lejárt, annyira nem fontos de azért a kukába nincs szivem kidobni. A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest