Új hozzászólás Aktív témák

• Tangerine

senior tag

Sajnos ismét tabletet kell vennem a gyereknek, az előző (Asus Transformer Pad TF303CL) elhalálozott.

Majdnem 1,5 évet bírt (3 gyerek nyúzta non-stop), tkp. működőképes, akku is jó, csak a töltést nagyon lelassult valamiért (400mA-rel tölt)
    Az Asust nagyon jó áron vettem akkor(67e), most még csak hasonló tudású (10", gyors, jó felbontás, nagy akku, mobilnet, miracast, bővíthető memória, n-es wifi) sincs annyiért.
    Olyan simán zajlott a gariztatás, hogy magam is meglepődtem. Már a pénzt is visszautalták a boltból vita nélkül 2 nap alatt. (Asus Hungarynak és a BestBytenak csillagos 5-ös)

Most az igényekből visszább vettem kicsit, és a keretet 90e-re növeltem. A miracast nem annyira fontos, a mobilnet meg eddig sem volt használva. Nézegettem, a mai kínálatot már egy hete, de kizárólag csak a Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T580) tűnt megfelelőnek, bár a Samsung nem a szívem csücske, de "befogott orral" kénytelen leszek venni egyet, ha nem ajánl valaki egy hasonló tudásút hasonló áron. Ez sem tökéletes, a legnagyobb agyrém a hangszórók elhelyezkedése. Ezt leszámítva meg tudnék vele barátkozni (vagyis a gyerekek).

Egyik kérdés az, hogy jó-e ez a T580-as Samsung, vagy inkább mást vegyek?

A másik hogy hol kéne megvenni, mert 62-94 ezer között árulják rengeteg helyen. Hogyan lehet kiszűrni a problémás szürke importos kamu boltokat? Nem akarom, hogy egy esetleges gariztatás miatt gond legyen. Most is az volt az első kérdés, hogy hol vettem. Szerencsére a BestByte-tal nem volt gond. Most is ott venném szívem szerint, csak most az egyik legdrágább.

Új hozzászólás Aktív témák