Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
krixx83
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Igen ezen már gyárilag az 5.1.1 van de valami nagyon ótvar..folyton fagy melegszik nagyon,az akkut szivja,néha magátol életre kel a touch pad stb stb... Már nyomtam neki a factory resetet...ma vissza vittem a médiába,karácsonyra kapta a lányom..dec16án vettem..de csak 24.én lett használatba véve..na már most mivel nem 3napon belül vittem vissza igy csak szervibe tudják küldeni,de azt is csak január 5.én..addig náluk állna csak..és az után is minimum 2-3hét a szervizben..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- ÚJ Lenovo Idea Tab Pro - 12.7" 3K 144Hz (TB373FU) 12GB/256GB (ZAE40206GR) Luna Grey - 2 év garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX