Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• t20

újonc

Sziasztok!

Elnézést kérek, ha rossz helyre írok, de már egy ideje figyelemmel követem a topicot, gondoltam itt lenne érdemes segítséget kérjek.
    Tanácsra lenne szükségem. Csütörtökön vettem életem első tabletét hosszas utánajárást követően és arra jutottam, hogy az Asus MeMo Pad 8 Me581CL lesz a jó választás. A legfőbb szempont, az volt, hogy sokáig bírja az akksi. Én beállítottam minden energiatakarékos megoldást de eléggé el vagyok keseredve. Elsősorban tanuláshoz, másodlagosan filmnézéshez netezéshez használnám, játékra meg csak unaloműzésképp. Az elején feltűnt, hogy nagyon gyorsan merül csak azért, mert a beállításokban változtatgatok. Kipróbáltam egy játékot (PixWords) is, wifi nélkül legkisebb fényerőn, és fél óra alatt 12%-ot merült, de ha netezésre használom akkor se jobb a helyzet. Ez normális? Én úgy voltam vele, hogy inkább rááldozok több pénzt és veszek valami erősebb gépet pláne, hogy mindenhol az volt feltüntetve, hogy filmnézéssel és netezéssel akár 9 órát kibír. Én akárhogy számolok teljes feltöltöttséggel még az 5 órát se éri el, így meg számomra nem éri meg a rááldozott pénzt.
    Valaki tudna megoldást erre a problémára? Mit csináljak? Vigyem vissza és cseréltessem ki?
    Köszönöm előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák