Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
t20
újonc
Sziasztok!
Elnézést kérek, ha rossz helyre írok, de már egy ideje figyelemmel követem a topicot, gondoltam itt lenne érdemes segítséget kérjek.
Tanácsra lenne szükségem. Csütörtökön vettem életem első tabletét hosszas utánajárást követően és arra jutottam, hogy az Asus MeMo Pad 8 Me581CL lesz a jó választás. A legfőbb szempont, az volt, hogy sokáig bírja az akksi. Én beállítottam minden energiatakarékos megoldást de eléggé el vagyok keseredve. Elsősorban tanuláshoz, másodlagosan filmnézéshez netezéshez használnám, játékra meg csak unaloműzésképp. Az elején feltűnt, hogy nagyon gyorsan merül csak azért, mert a beállításokban változtatgatok. Kipróbáltam egy játékot (PixWords) is, wifi nélkül legkisebb fényerőn, és fél óra alatt 12%-ot merült, de ha netezésre használom akkor se jobb a helyzet. Ez normális? Én úgy voltam vele, hogy inkább rááldozok több pénzt és veszek valami erősebb gépet pláne, hogy mindenhol az volt feltüntetve, hogy filmnézéssel és netezéssel akár 9 órát kibír. Én akárhogy számolok teljes feltöltöttséggel még az 5 órát se éri el, így meg számomra nem éri meg a rááldozott pénzt.
Valaki tudna megoldást erre a problémára? Mit csináljak? Vigyem vissza és cseréltessem ki?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- MacSzerez.com - iPad Air 13" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Kék / Apple Garancia!
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest