- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantok
aktív tag
Sziasztok
Egy tabletra volna szükségem gyakorlatilag kizárólag a Pictoverb futtatására, nagyanyám beszédképtelen és neki lenne
Én legalább egy 8"-as kijelzőre gondoltam, lehetőleg olcsó, könnyű - és jó a hangszórója, illetve a zökkenőmentes működéshez elég erős is legyen (ne fagyjon meg meg hasonló mert nem lesz aki karban tartsa) és azt hiszem egy IPS panel is kellene hogy minden szögből tisztán láthassa az ikonokatNem láttam szinte egy olcsóbb tabot se aminek előre néznének a hangszórói, így gondoltam legrosszabb esetben intézek mellé egy kis bluetooth hangszórót is így az a pont rugalmas. Sajnos nem tudom milyen olcsón kezdődnek ma a már 'értelmes' tabletek, kb 2 éve 60kért vettem hazai márkát magamnak is és az egy kalap sz*r volt, remélem ma már olcsóbban van értelmesebb.
köszönöm mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest