Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pycee
tag
Helló mindenki!
Nem tudom, hogy jó topicba írok e, de ha mégsem akkor irányítsatok át! Szóval, vettem egy Pipo P1 tabletet kínából és működik, meg minden, de egy kicsit szerintem fel kellene turbózni, hogy az igazi erejét kiadja. Azt nem tudom, hogy ilyenkor rom csere kell, vagy elég a rootolás. Ja, és ha valaki ezt meg is tudná csinálni!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Ipad Mini 5 wifi 64GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest