-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: 70 éves anyukámnak szeretnék tabletet venni. Nekem van 7 és 8 colos tabletem és az ezeken szerzett tapasztalataim alapján 10-est vennék neki.
Elsősorban levelezésre, képnézegetésre, internetezésre használná.
Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy használtan egy ASUS TF101 legyen vagy van olyan új tablet, ami max 40 (de inkább 30) ezerből kijön és használható.
Az én tabletjeim occó kínaiak és hát mit mondjak... Én és a gyerekek elvagyunk vele de azért a lassú töltés, rövid akksi idő, az érzéketlen képernyő miatt anyukámnak ilyet nem vennék, ezért nézegetem inkább a használt márkás tabokat.Előre is köszi minden javaslatot.
Traptor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- 3D nyomtatás
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest